Even een ander huis kopen….

Eigenlijk dacht ik dat het zo gedaan was, even een huis kopen, maar dat valt best tegen. Zoals het er nu uitziet, moeten we een maand lang in een caravan wonen, omdat we eerder uit ons verkochte huis moeten en later in ons nieuwe huis kunnen intrekken! Daarom hebben we het maar zo naar de kinderen gebracht, dat het een lange (gedwongen) vakantie wordt.

Zelf krijg ik dan gelijk beelden in mijn hoofd van mamma Lou en Pipo de clown en een heel klein schattig kleurige caravan en mijzelf in een lange strokenrok. De hond en de kat mee in de caravan van opa en ” hupsakee”, op reis.

Dus nadat iedereen weer op school, of werk is, de hond is uitgelaten en de kat vertroeteld en er een heleboel koffie bij mij is ingegaan en ik min of meer mijn wakkere zelf ben, ga ik ook “werken” en regel een hypotheekdossier en een taxatierapport.(alsof het niets is en alsof ik dat dagelijks doe!) Het regent de hele dag al, ook al is het zomer, dus zo kan ik mij toch nog heel erg nuttig maken.

IMG-20160606-WA0003

Dus zo mal als we zijn, reden we een week geleden in onze “onopvallende” auto langs, om een foto te maken, van het gewilde object, omdat het op Funda gelukkig niet te vinden is. Zelf schaamde ik mij dood, dat we zo opzichtig een foto aan het maken waren, maar Sjoerd gedroeg zich als een volleerd paparazzi en gooide zijn telefoon met camera voor Edwin zijn neus en maakte de beste foto van ons allemaal. Zie foto hierboven. Wat ik zelf heel leuk vind aan de foto, is dat de zon schijnt op het huis, alsof de zon wil zeggen:” Dit huis moet je kopen hoor, deze moet het zijn”.

Enthousiast had Edwin al eens een site aangemaakt op internet, om ons  “oude” huis te koop te zetten. Kijk maar eens op: http://www.secundusweg.wordpress.com. Omdat wij toen heel erg van onszelf overtuigd waren, dat wij ons huis zelf wel konden verkopen, zonder makelaar.., ook dat was erg zelfoverschat, maar wij springen blijkbaar graag en vaak in het diepe.

Op het moment, kan ik even niets meer doen voor ons hypotheekdossier, dus ik ga me maar eens verdiepen in wat we gaan eten vandaag. En aangezien onze gedwongen vakantie wel in Frankrijk zal zijn, ga ik me vandaag maar eens verdiepen in French cooking.

Een beterleven kip misschien voor de coq au vin?( Nee, vegetarisch zijn we jammer genoeg nog steeds niet). Ja, dat gaat het worden vandaag! En als ik in de koelkast kijk, zie ik…witlof! Geen goede combinatie , geloof ik, maar ik ga er toch maar wat van proberen te maken! En dat geldt voor het eten, maar ook voor het verkopen van ons huis en het aankopen van ons nieuwe huis: No guts, no glory!

 

IMG_20160609_192257.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Even een ander huis kopen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s